Anasyaurah
music Player goes here
[ ]







  • Got Present!!!
  • Tak semua benda kita boleh dapat....
  • lamanya tidak bercerita
  • tentang rasa
  • tension..!!
  • cleverbot make me tension
  • Jangan dalam islam
  • Sahabat Oreo...
  • Terukir di bintang...
  • Wordless Wednesday..
  • Bubye kanna ... ON Monday, 30 April 2012 AT 8:43 pm
     
    Today...is a sad day...tak ada la sad sangat....he3...
    setiap pertemuan pasti ada perpisahan kan....
    Kanna ddi last today...huwaa....sya rasa sedih..but i cant express it...sebab...i will cry if i exp[ress it...
    sya tak suka ditinggalkan..tapi...itu lumrah..lumrah alam..lumrah dunia...lumrah yg Allah bagi pada setiap insan...
    biasala...bila dah lama kenal..tp..our relation baru 6 bulan tak silap... kanna baru je datang..maybe becoz muka dia sama ngan karminy..sya rasa mcm lama..they r twin!!sweet kan..first sya kenal adia dia ja..then...kak dia..tp very close dgan kak coz time dia masuk sya dah ada kat lab...so...makan bersama...share something bersama..she is a good girl...sya suka share and tya something tentang apa yg sya tak faham sal hindus..dia okay ja... dia akn jawab tanpa kita rasa xsuka tentang diorang..mayb sya tak dak keberanian nak mengajak dia ke dalam agama kita..tp..hidayah milik Allah right...huhu..
    sya selesa ngan dia...2 yg rasa len sikit....sya tak pernah ada close friend lain agama..disebabkan dia baik ngan sya....sya terasa r kehilangan...
    thanks alot kanna ..will remember u....hoping we will meet again...(^_^)

     

    lady me n kanna didi kat dengah 2..
     
     den n zam with kanna

    P/S..ada lg gambar ne..tp loading lambar..natti sya tambah g..he3...



    0 comments

    back | >Newer Post