Anasyaurah
music Player goes here
[ ]







  • Kalau tak suka jangan buat.....
  • Smile or sad
  • Selamat berpuasa
  • Semester baru
  • Kedamaian hati terletak pada akhlak yang mulia
  • Jom istiqamah
  • Buku lagi.!!
  • Memanjat Gua Sami...
  • Dengarkanlah aku ya Allah
  • Aku dan novel ON Monday, 31 December 2012 AT 11:30 am
    ~Assalamualaikum~

    Gambar hiasan...bukan yang sebenar

    Apa khabar hati??semoga lebih mengingatinya

    Dialah boyfriend AS sekarang
    dialah peneman....masa suka..sedih..emo xtentu pasal..semua sebab dia..
    dan!!! I LOVE HIM VERY5 MUCH!!...
    n i really5 need him bila cuti!!!hehehehe...
    AS berjumpa dia waktu cuti form 4...merengek2 kat mummy nk juga benda alah ne sebab nak tambah hobi baru... dan akhirnya tersangkut2 sampai sekarang...
    Selalunya novel ne mesti bersama perempuan..n kebanyakan perempuan je yg suka baca..lelaki maybe tak ramai kot...ada tapi yg pasti bukan novel cintan cintun ne kan..
    dan AS...lebih prefer novel cintun2 ne..hehehehe...bkn gatal or apa..tp benda ne dpt release n dapat juga menambahkan ketensionan...
    dan benda ne akan diusung ke sana ke sini..dlm beg..waktu g kelas...pantang ada masa je buka... 
    bak kata kawan AS.'jangan buang masa'..padahal bukan nak baca reference book ke apa..novel yg tebal mcm kamus juga nak buka...huhu...
    habit... yg tak boleh dipisahkan dengan AS...
    Rindu roomate...ciqciq n ayu..n ain n melly!!! semua hantu novel...
    kalau sesiapa masuk bilik then ckp2 tak dilayan maafla...sebab..semua dok layan novel je lebih...hehehe
    AS n novel...benda ne kadang buat kita berimiginasi tinggi..kadang2 terikut2 dengan benda ne...nak jd mcm dalam novellah..nk lelaki yg handsome..berangan je lbh.
    n i more..semua character dlm novel mesti perempuan n lelaki yg cantik n handsome je...yg buruk2 mesti xda!!ops..ada...tp sepanjang AS membaca..baru 2 kali kot baca yg heronya tak handsome..2pun last dia jd handsome..hahaha
    Emo...sensitif...2 memg diri AS..so bila baca novel..lg2lah perengai 2 menyerlah..
    kdg2 mcm 'org gila'..senyum sorang2..pastu part sedih menangis pula...bila ada part jahat siap menyumpah2 je watak novel 2..(dlm novel je ex nyumpah2 ne!!luar xbuat!!!) so...memang bagus r tuan penulis 2 sebab buat AS mcm org gila 2..
    n..time tengah tanam anggur kat rumah ne..dgn tv rosak...benda alah ne r tiap2 hari baca...kdg2 lapar pun tak terasa... 
    mak cakap..'kenyang mkn je novel r..tak payah mkn nasi..24 jam dgn benda alah ne'...(thanks mummy sebab memahami..hehehe)..
    boring kot...benda alah ne je dpt hilangkannya..
    biarlah nak emo..nak menangis..gelak sorang2...mcm2 mimik muka...asalkan hati puas dapat baca..he3...
    Biarlah apa org nak kata...sebab ini minat kita...
    thanks for be with me...hhehehehe..
    so.. 'membaca jambatan ilmu'..moh kita membaca...hehehehe

    ATTENTION --> to my future husband (yg belun tentu siapa)...i wish u can buy a novel every month..banyak pun tak pa...he3...

    Notatanganku---> end year post!!!
    Happy new year.. tutup chapter 2012...open chapter 2013...umur semakin meningkat..jom sama2 kita tampalkan apa yg telah terkoyak pada diri kita....in sha Allah... 


    0 comments

    back | >Newer Post