Anasyaurah
music Player goes here
[ ]







  • Azam yg tak azam...
  • Annyeonghi Kaseyo 2011...
  • Harga Kosmo naik!!!
  • Malam jumaat ---------> Jangan lupa baca yasin...=...
  • Semalam kan g Batu Pahat...kan cakap nak tulis en...
  • Kita suka berleter....??
  • Perlu tak???he3
  • Puisi hati..
  • Malu...
  • A for PMR
  • Akhirnya Dapat Juga!! ON Sunday, 1 January 2012 AT 11:40 pm
    Halo2...entry ne pasal my driving licene..tak kira..nak cerita gak..nak nak dengar tak pa...huhu
    Sya mengambil masa selama sebulan nak dapat lesen ne..adeh..org lain seminggu dah dapat lesen..tapi sya...lama...sedih o...
    huhu...
    akibatnya ialah..terlampau gelabah..seriously!!sya betul2 gelabah...
    Rasanya nak tunggu masuk meminang pun tak nervous macam ne...(yeke??)
    Dahla bawa kereta pun terkedet2 lg..cikgu selalu kata "awak boleh tak jangan kalut?nak p mana tah..."
    he3....mana ada kalut...tapi memg kot..semua kata g2...adeh...
    dahla sya ne tak reti bawa mula2..(tapi dah reti kay sekarang)
    Akibat tak lulus sekali..frust giler..malu o...
    tapi serious lawak sya rasa...hahaha
    first test fail!!
    second....asyik nek je bukit 2 mesti jatuh....
    semua org kata..balance!...
    dah balance..tapi jatuh gak...tapi asa macam byak peluang tp tak reti guna..keh3...(salah sendiri!)
    Pakcik aka cikgu (bukan cikgu sya kaY..) siap bagitau lg..dari nek kereta..buat apa...tali pinggang..handbreck..siap tempik2 lg..last2..jeng2...sya tekan minyak...balance klac..turun handbreck...ingatkan nak ke depan..sekali...undur belakang...huk3....pakcik 2 kata..awat tak balance...
    e.............tolong r..dah buat...tapi tak mau jadi..
    Dengan senyum n muka slumber ja kat pakcik 2 n  nek kat jpj atas then anda kandas!!cuba lg ye!
    Sya memg nak request ja kereta cikgu sya 2...(melampau lak)..n macam nak kata kat jpj 2..bagi la 1minit tu buat p la berapa kali ja..ne 2 kali ja...ha3...
    Depa semua kata senang...(ingat senang ka..susah bg sya tau!!)-poyo..
    seb jalanraya lulus!!dengan cool2 n rilek je bawa..padahal dalam hati bila nak sampai..lambat sangat ka aku bawa..awat tak sampai2 lg..jpj sebelah senyap ja..tengok pun tak sya..memg sya tak pandang dia langsung dari mula bawa sampai la sampai kat IP 2 balik..gelabah punya fasal..fokus2.....he3 
    Naseb r..anda lulus!
    n the third..ulang balik n baru lulus..alhamdulillah...dah frust tak mau ambil dah....Seb lulus...ha3...
    memg shok o....syukur giler...realy2....wat tesis + presentation pun tak macam ne....
    Tak mo dah...huhu...
    Jpj 2 siap tya...Berapa kali???
    Sya: 3 tuan!
    ''Ala...baru sikit..3 kali ja....''
    Sya: @##@..3 kali pun tuan..penat sy nek bukit..ha3....
    Mr Lim siap kata lg...pasne balik leh wat kenduri ah pah...(perli nampak Mr.Lim)
    tiap kali sya tak lulus mesti kena jumpa dia dulu...(coz daftar kat dia)
    Cikgu pun geleng kepala ja...ha3..
    Pa2 pun..ma kaceh cikgu=)
    sebab lesen ne r banyak gak pengajaran yg sya dapat...he3
    jangan lepaskan peluang yg ada...peluang second yg kita ambil 2 mungkin tak sebaik peluang first yg kita dapat...
    doa 2 penting...nak dapat kejayaan..realize giler..
    ingat Allah...doa kat DIA..memg DIA bantu,,,,Thanks Allah...seriously memg terasa ngat....
    Usaha+doa+tawakkal...dalam apa2 benda yg kita nak buat pun...so..it will be my prinsip now!!

    Ne la cerita sya sal lesen...thanks gak kat mak n ayah..depa tak penah kata apa..just say...org lain boleh..awat hang tah boleh...jangan dok kalut ngat bawa 2..huhu...yg pasti ayah sya akan senyum ja n kata,,,minggu depan ambil lg...hek3....(bank pa ma pya)
    n..to my cenior...huhu...thanks for de support n tadah telinga dengar segala benda yg sya merapu....
    (dah macam ucapan dapat anugerah.....ada sya kisah..biar r...huhu)
    so......akhirnya...i get this...eventhough late..n im 20..but i appreciate becoz i do by myself!!!

    Notatanganku:--gambar lama...muka tak matang...yg ne je yg sya jumpa!hak3...muka comel tak jumpa!




    0 comments

    back | >Newer Post