Anasyaurah
music Player goes here
[ ]







  • Puisi hati..
  • Malu...
  • A for PMR
  • Ini keja kau Sya!!!
  • Holiday...
  • Thanks...!!
  • No entry!!!! =P
  • Salam..... Semoga dalam keadaan baik....=) Hari ...
  • ...JeAlouS...
  • bye...bye tudung biru.....
  • Perlu tak???he3 ON Sunday, 25 December 2011 AT 2:12 pm
    ~~ASSALAMUALAIKUM~~


    Pernah x korang rasa ada orang terasa ngan korang...Maybe kawan2 ke,family ke.....mesti ada kan...
    tapi...bagi aku...dont take it too serius....
    Kadang-kadang aku pun cepat je terasa..memang!!aku memang sensitif...he3
    pernah tak kawan korang terasa kalo korang xajak dia keluar....
    korang keluar ngan kawan2 lain tapi xajak dia..he3...aku pun pernah buat...
    tapi....jangan la ambil benda ne serius...maybe kawan korang 2 ada sebab tersendiri...
    mungkin dia xnak ajak korang sebab dia takut korang penat ke....kalo kawan korang gler shopping berjam2 macam aku!memang penat ah....
    mayb dia just nak berdua je ngan kawan dia...xnak korang ikut....
    janganlah cepat terasa....nanti makan diri...
    jangan fikir bukan2...
    take it as easy....
    no hal je kawan aku xajak....mayb dia nak g mana2 ke....so...xajak...
    huhu...thinks positif r...
    n....kalo kawan korang xtepon korang...xsemestinya dia xingat..mayb dia bz...tambah2 kalo dah sambung study kat u ke...comfirm assigment belambak!so...korang kena r fikir sebab dia..kadang2 dia tepon juga....huhu
    kalo aku....aku memang xsuka tepon...msg boleh...he3...(so..pada kawan2 aku....maaf!tapi depa dah kenal...so..depa cool ja)
    lg...korang jangan la jelouse kalau kawan2 korang keluar ngan kawan yg lain.... Dont be such as a child...
    korang jangan r fikir kawan korang xingat,ada kawan lain...sapala korang ne...dia dah jumpa kawan baru...(selalu budak2 suka fikir macamne...)=)..termasuk aku..masa zaman dulu2.... kawan xkan lupa kawannya walaupun dia xmenunjukkan rasa ambil berat...rasa syg...tapi dia tetap ingat kawan dia...mungkin dia xpandai nak tunjuk semua 2...bukan semua orang pandai nak tunjuk yang dia syg sgt kat kawan dia...sometime...with one incident..baru kita tau kawan kita 2 syg kita...so...Dont judge a book by it cover...xsemestinya kay...
    bagi aku...aku sayang kawan2 aku....depa banyak tolong aku...so...kalau aku xcol or xajak ke apa ka..minta maaf...tapi...aku syg gler kat korang! 
    so..kawan2 yg xkol or ajak aku pun...aku faham...n aku tau korang syg aku....he3...!!

    p/s...: hargailah sahabat anda.....kawan ketawa senang dicari...kawan menangis....susah...kadang2 xda pun...=)





    2 comments

    back | >Newer Post